Darin Zanyar

Darin deltog år 2004 i Tv4:s program Idol. Idol är ett program som är till för att hitta nya talangfulla sångare och ge dem en chans att lyckas och bli upptäckta inom musiken. Det gick bra för Darin i programmet och reda tidigt var han en av tittarnas favoriter. Han tog sig till finalen och slutade till sist på en andraplats i tävlingen. Denna framgång gjorde att han blev känd i Sverige och folk fick upp ögonen för honom. Det var år 2005 som Darin släppte sin debutskiva, som hette The Anthem. Detta gjorde han i samband med att han hade fått ett skivkontrakt med skivbolaget Sony BMG. Den första låten på albumet var skriven av Robyn och hette Money for Nothing. Det tog inte lång tid innan låten låg etta på både radio och singellistan, den blev en stor framgång för Darin. Han var under 2005 den absolut mest omskrivna personen i Sverige, och det pratades mycket om hans hysteriska publik. Den perfekta popstjärnan var ett uttryck som användes flitigt i tidningar. Samma år släppte han ett album vid namn Darin, som sålde näst intill dubbelt så mycket som hans föregående album. Albumet sålde platina och låtarna Step Up, Who´s That Girl och Want ya blev de mest spelade låtarna på MTV året därpå.

Robyn

Robin Miriam Carlsson, eller hennes artistnamn Robyn som hon är mer känd för, föddes den 12e juni år 1979 i Stockholm. Som tolvåring sjöng hon in en svensk översättning av låten You Can Always Be Number One som tidigare var lilla sportspegelns signaturmelodi. Hon började på gymnasium men gick endast där tre dagar innan hon hoppade av för att kunna satsa på musiken till 100 %. Det var år 1995 då hennes musikkarriär började på riktigt då hon blev upptäckt av sångerskan Meja Beckman när Robyn uppträdde på Eriksdalsskolan i Stockholm. Robyn sjöng i pausen en av sina egna låtar, som handlade om hennes föräldrars skiljsmessa. Efter detta släppte hon debutsingeln You´ve got that something, och senare låten so you really want me, som blev en stor succé. Efter detta har hon släppt många låtar och några av dessa har till och med hamnat på en amerikanska billboardlistan. Ett av hennes album har sålt ungefär 1.5 miljoner exemplar i USA, vilket är otroligt mycket.

Darin 2012

År 2012 var ett stort år för Darin och hans karriär fick ett nytt lyft. Detta år medverkade han i det musikbaserade programmet så ska det låta, där han framförde låtar som blev otroligt uppskattade. Bland annat gjorde han en egen version av Olle Ljungströms låt en apa som liknar dig, och Magnus Ugglas låt astrologen. Hans version av dessa låtar blev otroligt uppskattade av svenska folket, och snart låg dom på den svenska topplistan på spotify, och även på iTunes. Som mest hade han hela sex stycken låtar på iTunes top10-lista samtidigt, vilket är många. Han toppade även andra svenska musiklistor och hans versioner av låtarna spelades i nästan alla radiokanaler under en lång tid.